| FataCuBuff a întrebat:

TPU atunci cand fumez si tin fumu in piept ce se intampla? dau funda si vot

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iti afumi plamanii mai repede

| valentingb a răspuns:

Mori. Doar ca mori mai rapid. Pana la urma ai inceput sa fumezi, sau te mai gandesti daca sa incepi?

| spy2o a răspuns:

Nu te lasi de prostii... faci ce vrei! dar cand o sa incepi sa mergi de la un doctor la altul, sa nu te plangi, asta meriti!

| spy2o a răspuns:

Esti un copil imatur si nu realizezi ca iti faci foarte mult rau fumand,ce astepti? Sa iti dea o palma realitatea,ca sa te trezesti? Nu esti un fumator activ(dependent), u de abia acum ai inceput sa fumezi, ce te opreste sa le lasi naibii? Si eu am fost ca tine, DAR m-am trezit! Pacat de tine, iti garantez ca o sa-ti para rau!

| gabyS98 a răspuns:

Ti se inegresc plamanii, te bsfatuiesc sa nu fumezi

| Anonim5566 a răspuns:

Te ineci.

Răspuns utilizator avertizat
| mariusstoiciu a răspuns:

Iti distrugi plamani si mai mult

| DARIUSH2001 a răspuns:

Ti se innegresc plamanii plus ca te poti imbolnavi grav daca esti copil si chiar daca esti adult.
Nu fuma!

| DARIUSH2001 a răspuns:

Ti se innegresc plamanii plus ca te poti imbolnavi chiar daca esti adult sau copil.
Nu fuma! (Scuze daca am postat de 2 ori.)

| RastaCaTa a răspuns:

Fumezilaughing sau daca il ti mai mult timp... esti ametit putin. si daca e iarba. ai sa vezilaughing