| alexfotbalpoli a întrebat:

TPU azi am avut antrenament(fotbal) si dupa incalzire antrenorul ne-a dat pauza de apa si dupa ce am baut apa destul de repede mi-a venit greata, oare ca dupa ce mi-e sete si beau apa repede risti sa vomiti sau ca am facut analizele ieri si miau luat sange si ma simteam slabit? ap analizele mi-au iesit bune deci n-am probleme cu sangele sau kkaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Nu este neaparat de l-a luat sange, sau de la faptul ca ai baut apa in nu stiu ce moment.
Pur si simplu ai baut prea repede, sau apa a fost prea rece, oricum, nu ai de ce sa-ti faci griji, incearca sa nu bei apa foarte rece cand esti incalzit, si nu bea in cantitati mari, ci bei putin.

| Andruşcă a răspuns:

N-au treaba analizele.

Orice aliment sau lichid pe care-l inghiti repede iti poate provoca voma. D-aia cand erai mic babele iti spuneau "mananca incet", "bea incet", "nu te grabi". Nu e nimic grav. Data viitoare la antrenament sa bei apa mai incet, nu ca spartu`.

| alexfotbalpoli explică (pentru Andruşcă):

Pai cum sa nau treaba analizele ca dupa ce iti ia sangele nu te simti obosit ceva?

| Andruşcă a răspuns (pentru alexfotbalpoli):

Nu.

Cand iti ia sange la analize iti ia foarte putin. Cantitatea aia de sange luata se "reface" imediat, nu are cum sa ti se faca rau sau sa fi obosit din cauza analizelor.