Esti la pubertate--- dupa cateva luni ( uneori dureaza chiar mai mult) umflaturile de sub sfarc dispar. In termeni clinici, se numeste ginecomastie.
Eu n-am asa ceva m-am uitat la poze si numi sunt asa pectoralii. eu am ceva sub sfarc ca o bila mica si ma doare putin daca apas si pe celalalt pectoral n-am acea bila oare poate fi un ganglion
Ginecomastia poate fi unilaterala( numai la o mamela) sau bilaterala( la ambele).
Eu cred ca am bilaterala dar am doar la una in partea cealalta nu am... am fost la medic si mi-a dat augumentin... nici nu s-a uitat bine
Mergi la un medic și vezi ce spune, nu avem de unde să știm despre ce vorbești nu te putem pipăi să ne dăm seama. Medicul poate!
Salut pot fi niste acumulari de grasime. Nimic grav. Sunt provocate din cate stiu eu de la acumulari bruste de masa musculara. Sport brusc dupa o perioada de sedentarism sau diverse. Se pot extirpa printr-o interventie chirurgicala foarte usoara sau poti ramane cu ele nu iti dauneaza.
Eu am patit tot la fel dar bagati nitica giata unde te doare si tine mana dreapta si bandajeazo cu cv elastic
sau cu ce ai
succes la vindecare
Mario1996 întreabă: