| Larisa1945 a întrebat:

TPU, azi de vreo o ora mi-a aparut o pata galbena sub ochi, remarc faptul ca nu m-am lovit sau ceva. Azi noapte am fost la o nunta unde am mancat aperitive, cartofi pireu, prajituri etc. ar putea fi de la mancare sau de la ce altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

S-ar putea sa ai ceva probleme cu ficatul. Mergi la un control medical, in special cu privire la ficat, la o clinica privata, evident!

| mudokins78 a răspuns:

Galbinare, sau hepatită!
Interesant este că a apărut la un singur ochi, sau poate că ar trebui să fi mai atent şi la celălalt ochi.
Dacă te gândeşti că ai probleme... Intră pe net şi caută simptome pentru hepatită şi vezi dacă simptomele bolii corespund cu ce simţi tu acum.
Sănătate multă!

| T2LS a răspuns:

Nu are ochiul legătură cu ceea ce mâncăm, deci nu. Nu trebuie să te alarmezi crezând că este ceva care îți poate afecta tare sănătatea, dar de asemenea este foarte indicat să vizitezi un doctor în scurt timp pentru liniștea și siguranța ta.

| curioasa210 a răspuns:

Consulta URGENT un medic! Poate fi ceva grav!