| Lightmeup a întrebat:

TPU, cum ma pot motiva sa mai slabesc inca 15 kg pana in vara 2012? pana la inceputul verii am slabit 14kg, iar in vacanta m-am ingrasat 3...
eu imi propun sa tin, dar nu ma mai pot concentra asa mult ca inainte...
e greu, stiu ca pot, dar nu ma pot motiva...
la dulce am renuntat in mare parte, o patratica de ciocolata pe zi, dimineata cereale integrale cu iaurt, la scoala un mar si un sandwich cu paine neagra si sunca, la pranz ori peste, ori gratar si salata, supa, seara aproximativ la fel ca la pranz uneori fara gratar, intre mese merge si multa apa + nu am mai mancat de foarte mult timp mc, kfc sau mancare prajita...
un sfat. va rog.
1, 76 si 84 kgsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut. pai nu stiu gandeste-te ca totusi daca vrei sa fii acceptata intre prieteni fara ca acestia sa rada de tine, sa te tachineze samd te poti tine de dieta asta. in al 2-lea rand daca ai un corp frumos te simti si tu mai bine si mai sanatoasa, nu? stiu ca a sunat c'am dur dar ai nevoie de argumente tai in mmomentul asta. p.s eu am slabit 3 kg vara asta si am mancat de m-am rupt. succes! funda