| Eu_2195 a întrebat:

TPU, de mult timp am o bubita maro in fund dar inauntru pe langa gaura, va rog sa fiti foarte seriosi! ce asi putea face, dar nu sa merg la doctor sau sa ii spun mamei pentru ca imi e rusine...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alessandro a răspuns:

Bună.
E posibil să fie o aluniță.
Verifică dacă e o aluniță și dacă nu e, atunci mai așteaptă câteva săptămâni. Dacă nu, ar trebui să te duci la un control, " bubițele " nu apar de obicei în fund, așa că, ar putea fi începutul a ceva grav!
Pa-pa.

9 răspunsuri:
| Capy a răspuns:

Esti sigura ca`i buba raised eyebrows /
Poate fii alunitsa.
funda?big grinbatting eyelashes:X

| Ioana_9117 a răspuns:

E o alunita maabig grin

| xibalba a răspuns:

Cu rusinea mori de foame. Poate fi hemoroid, eu zic sa lasi rusinea acasa, ca medicii au vazut cazuri mult mai grave decat ale tale... sunt obisnuiti. Daca se agraveaza, ajungi tot la medic si nu ai rezolvat nimic cu amanarea.

| chelie91ptm a răspuns:

****te ca e cel mai bine. dispare sigur

| BurnInHellSucker a răspuns:

Tu te uiti regulat in curul tau sa vezi daca a mai aparut ceva nou?
mama spune-ne si noua cum ai descoperit tu ca ai ceva in fund laughing si cand ai descoperit ce cautai acolo? laughing))))

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Cum au spus si restul poate fi o alunita si daca nu e mergi la doctor ce naiba crezi ca doctori nu au vazut un fund sau ce mai ai pe acolo sau zi mamei tale ca doar ea te-a nascut

| smaranditza a răspuns:

Fata draga,imi dai impresia ca traiesti pe alta planeta! CUM,DOAMNE IARTA-MA, sa iti fie rusine de mama ta?
nici macar de medic nu trebuie, nu e voie sa iti fie rusine, dar'mite de mama ta! fuga si spune-i care e baiul si la fel orice problema si bucurie / necaz ai! vei avea surpriza sa gasesti o prietena neconditionata, mereu aproape de tine.

| AndreiRevine a răspuns:

Nu prea stiu,dar stiu o femeie, care are un fiu care a fost perfect, dar acum are 22 de ani,si de mic a avut carne la fund.I-a fost rusine sa-i spuna mamei sale si acum o saptamana s-a operat, sangereaza, lesina. Spune-i mamei tale.Multa sanatate!

| OanaG a răspuns:

Eu zic sa-i zici mamei tale. Poate ai hemoroizi!