| IonelaBianca a întrebat:

TPU, dupa epilarea cu ceara, am observat o pata mica rosie la incheietura mainii, nu am bagat-o de seama deoarece credeam ca este de la epilat.A doua zi am fost la mare, dupa ce am iesit am observat o pata mare pe abdomen si in jurul buricului, care ies putin in relief si se extind rapid. Am fost la medicul de familie si mi-a spus ca este Dermoalergie si mi-a dat o crema si 2 feluri de pastile. Credeti ca va trece? Eu observ ca se extinde foarte rapid si e inestetic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mamasiita a răspuns:

Cu siguranta.e doar o alergie de la acea ceara.si eu am patit-o.da te cu acele creme pe care ti le a propus medicul, dar incearca sa schimbi si sapunul cu care te speli o perioada si iti va trece
succes

| Crazydyana a răspuns:

Pai eu zic ca iti va trec doar ca trebuie sa ai rabdare adica daca medicul de familie nu ti'a mai spus nimic si doar ti'a dat niste pastile si o crema banuiesc ca in ceva timp vei scapa de aceste pete....Stai linistitahappySi nu te mai stresa ca si stresul face mult mai rau...Pa pa