| devil2279 a întrebat:

TPU! E bine daca tin acest regim (vreau sa slabesc cel putin 500 gr pe zi )
Dimineata : 1 ou fiert cu 2 feli de branza si paine neagra.
La 14:30 (dupa antrenament, lupte) - 1 mar,cirese, visine
Seara : salata verde, branza...cam atat.
Credeti ca e bun? Pana pe 15 vreau sa slabesc 8 kg, de la 62 la 54, azi aveam 58 jumate, momentan cred ca am 59 si ceva (am mancat cirese si 1 mar ). Pana pe 15 iunie trebuie sa fac 54.Va rog dati-mi niste sfaturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor branza, si mai ales ouale ingrasa cel mai mult rolling on the floorrolling on the floor

| Raluka133 a răspuns:

E un regim ff bun!
Si in plus: branza are vitamine, iar medicul recomanda sa mannci in fiecare dimineata 1 ou fiert!
Dar poti sa pui si carne de pui in regim si carne de pui sau peste... Poti manca carne de pui fiarta si ciorbita de peste sau pe gratar
Poti adauga regimului iaurt natural (Nutriday) si multe legume

| Danielbc a răspuns:

Branza ingrasa...la fel si oul...iti recomand dimineata sa mananci o grefa sau o portocala.la 14:30 paine neagra si cas, urmatoarea masa sa fie inainte de ora 18(o salata si o grefa/portocala)

| unknownn a răspuns:

Idem!
3 felii de paine, 1 fruct si o salata si ea mai face si luptelaughing
Pai forta cum o castigi? Carne nimic? Sau crezi ca daca nu mananci carne slabesti?