| NumeUtilizator10000 a întrebat:

TPU, mi-e frica. Am macat seminte expirate din data de 2 ianuarie 2018 si nu le-am tinut la umiditate ridicata. Mi se poate intampla ceva rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Când le-ai mâncat?

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

In cel mai rau caz te strici puțin la stomac in rest nimic.

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Da e posibil sa devii papagal.

| AnonImOO000 a răspuns:

Poti sa ramai calm, singurul lucru care ti se poate intampla ar fi sa dai in diaree, dar nu cred ca este cazul... oricum... nu mori de la o diaree, asta daca nu te apuca la scoala sau la munca, va fi mai greu sa te retragi (am patit si eu).

| raoo a răspuns:

Linişteşte-te, sunt doar nişte semințe şi nu vei păți nimic de la ele. Trebuie să fii conştient că gândirea negativă şi stresul sunt (de cele mai multe ori) mai dăunătoare decât anumiți factori externi (ca ingestia unor semințe expirate). Totuşi, e bine ca altădată să fii mai prudent şi să verifici termenul produselor pe care vrei să le consumi.