| BaiatulElita a întrebat:

TPU, pe parcursul zilei de azi am fumat 4 țigări, iar la ultima tigara mi s-a făcut rău și am început sa transpir, e de bine?… Menționez ca ma las

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 14 anisori fumezi?
Nu-i bine deloc!
Pare ca plamanii tai sufera, daca ti s-a facut rau.
Urgent spune parintilor si mergeti la spital!

| sierra1 a răspuns:

" AvakinAndrei: mi s-a făcut rău...e de bine?"

hă hă hă, ești fani (sau hai?)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E foarte de bine. Nu te cred că te lași.

| dullcat a răspuns:

E de rau, semn ca trebuie sa te lasi.

| Frank51 a răspuns:

Nu cred că e de la țigară. Dacă fumezi 4 țigări pe zi dar faci sport ești mai sănătos decât cei care mănâncă fast-food și stau pe scaun toată ziua.

| johnnny123 a răspuns:

Da, e de bine!

"Tocmai mi-am tăiat o mână și sângerez abundent. E de bine?"

| ReddY25 a răspuns:

Nu mai fuma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te lași de fumat. Hmm. La care sezon ai ajuns din acest lăsat de fumat? De genul "în sfârșit m-am lăsat de fumat! Sezonul 10, episodul 2765" laughing

| Giulia911 a răspuns:

Cu siguranță nu e bine dacă ți s-a făcut rău.

| Skarr a răspuns:

Daca la 4 tigari te lasi nu vreau sa stiu cate bagi cand nu te lasi

| ayannn a răspuns:

Nu e bine ca fumezi! Iti afecteaza sistemul daca t-i s-a facut si rau! Lasa-te de tigari ca iti afecteaza SNC-ul

| lAndreeall a răspuns:

Nu e bine sa fumezi. Pt sanatate e toxic, ti se fac plamanii vraiste. Plus ca fumatul e ca un drog creeaza adictie, si este considerat si pacat. Nu cred ca stii dar prin fumat se deschid porțiile prin care demonii te pot influenta mai mult. Recomand delafe testimonies channel, pe Youtube. Daca nu te poti lasa recomand spovedania si impartasania, plus sa incerci sa mergi la biserica. Te scapa astea.