Tratamentele de canal se fac in mai multe sedinte, adica "scosul nervului". Doctorita ta nu greseste cu nimic. Daca ai avut carie si ea ti-a pus un pansament provizoriu, aia se numeste coafaj. Daca nu te doare, iti poate pune in sedinta urmatoare plomba definitiva. Daca te doare, trebuie scos nervul, ceea ce dureaza vreo 4 sedinte. E normal, nu ai de ce sa iti faci griji. Canalul trebuie tratat, curatat, dezinfectat etc pentru ca de-aia te doare, pentru ca acolo exista microbi.
Da` de ce nu schimbi tu medicul? Spune-le parintilor ca a lalait-o destul si mergi in alta parte. in mod normal, odata ce a plombat, chiar si provizoriu, n-ar trebui sa te mai doara decat daca iti cade plomba. daca a si omorat nervul, atunci nu mai are ce sa te doara. concluzie: schimba medicul repejor.
Poate atat stie.consulta alt stomatolog, se pare ca nu face o trebuie prea buna ..parerea mea
Linisteste-te!
Stai linistit, ca si eu am avut probleme cu maselele... Stiu cum fac dentistele astea. Te tine, acolo, la stomatolog te tine ca sa-ti i-a banii! Si eu tot in partea dreapta, te doare foarte mult, nu-i asa? Iti recomand sa tii niste apa calduta, sa te speri pe dinti, nu cumva sa impingi maseaua/dintele! Ca o sa te doara, de chiar o sa mori... Doamne, aparat dentar? Vad ca "nervul" meu a plecat.
Stai linistita! (sunt fata) cum aidica "vad ca nervul meu a plecat"?
"Linistita"? Eu sunt baiat! vreau sa spun ca nervul pe care il aveam, parca a disparut! intelegi?