| cosminutu a întrebat:

TPU! Revin cu o intrebare.
Am intrebat acum 2 zile ce mi se intampla, va spuneam ca ma fumat o tigara dintr-un pachet mai vechi si de atunci imi "arde fata" la propriu iar febra am 35.9-36.2 si ma simt rau.
Mi s-a spus ca nu va fi ceva grav dar am fost la medic si nu si-a dat seama ce am. Fiind curios am taiat bucatele tigara care mi-a mai ramas in acel pachet si filtrul era plin de mucegai.
Acum revin. Ce ar trebui sa fac? este grav. Incep sa ma ingrijorez ca era mucegaita? ce boli pot degenera de aici?
Multumesc mult!
Intrebarea veche: http://www.tpu.ro/......mentionez/

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Oricum de la tigara nu se poate intampla nimic; cel mult o reactie alergica.

| cosminutu explică (pentru Fatamuntilor):

In privinta tigarii nu ma ingrijorez deloc pentru ca am fumat (in trecut) problema este ca filtr-ul tigarii era mucegait rau (in interior) iar lucrul acest mi-a confirmat ca starea mea de rau provine de acolo. Problema e ca desi febra mea nu trece de 36.2 (ceea ce e bine) simt o caldura foarte mare pe fata in special pe frunte si o senzatie continua de rau. Ce as putea face? Am facut probabil o reactie alergica la mucegaiul din tigara dar cum scap de simptome cat mai repede asta tinand cont de faptul ca unele tipuri de mucegai sunt foarte toxice.
Multumesc foarte mult!

| VERSGAGA a răspuns:

Buna! Mi-ar placea sa te ajut, dar chiar nu am nicio idee. Tot ce pot sa iti spun este faptul ca 35.9-36.2 nu este o temperatura mare. Este chiar normala. Daca ar fi fost peste 37 poti spune ca ai temperatura, dar asa e ok...

| Andrew_Andra_1966 a răspuns:

Mucegaiul nu iți poate face prea mult rău, doar din el a fost făcută penicilina.Probabil din întâlnirea in organism a celor două substanțe a degenerat o alergie mai severă. E ca și cum ai lua antibiotice și ai bea bere. Multă sănătate! happy