Pai cel mai bine e sa mergi la un medic dentist, el nu iti vrea raul el iti rezolva problema. Oricum o sa iti faca anestezie si nu o sa simti durerea. Daca nu te duci probabil ca situatia o sa se agraveze si daca se agraveaza o sa fie mult mai dureros. Sfatul meu e sa te duci din timp.
Mie mi-a facut cu spray...
Da un spray mentolat si nu-ti mai simti gura, ti-l scoate imediat! Daca n-are sprei zi sa se duca in [continut obscen] si cauta alt stomatolog!
funda? :X
Mergi cat mai repede. Nu o sa iti sparga nimic.Stie el/ea. Daca totusi o sa tio sparga iti da anestezie, dar nu ti-o sparge. Daca nu mergi cat mai repede cea noua o sa iti creasca pe langa cea veche si o sa te doara.Nu iti sparge gingia de fapt pentru ca o sa iti scoata doar pe cea veche;*
Nu-ti fie frica.mie mi s-a spart o masea(din alt motiv) dar fii sigura ca medicul dentist o sa faca in asa fel sa nu mai ai vreo prolema in legatua cu asta.Si fi sigura ca chiar daca o sa te doara putin va fi numai pe moment, caci dupa aceea nu o sa mai simti nimic cand dintii tai vor fi sanatosi :*