Nu cred.Si cine ar bea 10 l de apa, nu putem bea nici 2 deodata.Dar daca vrei, faci experiment si ne anunti si pe noi.(glumesc)
Un om normal ar trebui sa consume 2 litri de apa pe zi.Iar asta ar insemna sa bea de 5 ori mai mult. Poate ca nu mori dar tot se intampla ceva care nu-i de bine.Eu cred ca oricum un om nu ar suporta sa bea atat si ca ar da pe afara apa
Ba da mori.Deoarece corpul uman raspunde diferit la diferite cantitati de apa.Am vazut un documentar in care una bea cam 35 de sticle de apa de 0.5 litri adica 35*0.5=17.5 litri de apa pe zi.Si facea foarte mult sport si bea incontinuu apa.Si asa a inceput-o sa o doara capul ei in cap crescandu-i tensiunea intracraniana fiindca celulele nervoase adica neuronii se umpleau cu apa si isi mareau volumul asa volumul din cutia craniana a crescut si asa i s-a rupt un vas de sange si a murit foarte repede in cap facandui-se o hemoragie foarte grava.Deci faza cu 2 litri este o mare prostie fiindca corpurile noastre raspund altfel la 2 litri de apa. Daca vrei dovada uita-te la "1001 Ways To die" este o emisiune pe Sport.Ro Sambata si Duminica de la ora 22:00-23:00 si vei vedea acolo niste cazuri de moarte incredibile. Funda?
connectedbylight întreabă: