Stai calm, daca ai baut-o acum cel putin 4 ore esti in siguranta. Du-te la doctor si rezolva cu pietricica aia pentru ca nu e de gluma cu asa ceva.
Probabil ai piatra sau nisip la rinichi.
Spune la mama sa-ti faca 4-5 litrii de ceai de COADA CALULUI si bea-l cat poti de repede (3-4 ore), chiar fortat, fara zahar! Va dizolva si va curata tot nisipul si pietrele.
Ceaiul de coada calului se gaseste in farmacii (cca. 5-6 lei cutia).
Se pune apa la fiert, iar cand incepe sa clocoteasca se ia de pe foc.
La fiecare litru de apa se pune un pumn cu varf de ceai. Se amesteca bine cu o lingura si se pune capac peste oala. Dupa o jumatate de ora se amesteca iarasi si se strecoara prin sita intr-o cana.
Se bea tot ceaiul cat mai repede, sa actioneze cu forta, din plin.
La nevoie, dupa 5-6 ore se repeta cu inca o doza.
Are putin alcol dar nu e ochei, si nu fa lucruri pe la spatele mamei, ea iti vrea binele, deci fi cinstit.
Am sa iti spun ce mi-a recomandat doctorul de la urgente dupa o criza de rinichi : "mergi acasa, pune apa fierbinte in cada, ia un bidon de bere si consuma-l pe tot"
Bineinteles, 2 litri de bere consumati de o singura persoana nu sunt tocmai in regula. Insa, ceea ce a vrut sa zica este ca berea duce la urinari dese si tocmai aceste urinari pot duce la curatare.
Si ca bonus, cand am eliminat piatra (depinde mult de marime, la mine a fost un cosmar) s-a intamplat dupa o seara de iesit cu baietii si consum mare de bere
P.S. In legatura cu acel "probabil de la piatra de la rinichi" sper ca piatra a fost descoperita in urma unui control medicat si nu iti dai cu presupusul. Mai mergi la control sa vezi care mai e starea ei.
Puscaria te manaca, ai consumat bere, ba mai mult era cu lamaie, doua delicte la fel de serioase.