| alexa680 a întrebat:

TPU v-am spus ca am facut un avort acum 6 zile, ieri am fost la dmn doctor si mi-a facut ecograf mi-a zis ca totul i bine si sa-mi iau sirpul sa beau reuprofen 400 mg cand ma doare.Insa sangerez foarte tare si ma doare zici ca e menstra.C sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca ecograful ti-a iesit ok atunci de sangerare ce ti a zis? nu mi se pare normal sa sangerezi asa mult

| alexa680 explică (pentru mona):

Nici mie nu mi se pare normal si tratamentul il iau ospamox si un sirop acum mai astept pana luni daca nu imi este bine ma duc din nou la el ca la altul nu am bani.Insa nu e posibil sa fie ciclu asa repede?

| mona a răspuns (pentru alexa680):

Dupa avort eu asa stiu ca sangerezi ca si cum ai fi pe ciclu, sa speram ca asta e si la tine

| Azµre a răspuns:

Să schimbi doctorul, nu ai ce face ori te ții de tratamentul dat ori schimbi medicul una din două!

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu e normal! Din nou la doctor!

| Azµre a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Dacă nu vor să ceară și alte păreri ce să le faci.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Azµre):

Corect; eventual o clinica particulara.; cine stie cu si-a luat acel medic licenta.

| michelia a răspuns:

Nu trebuia sa mai fi singerat demult. Mergi imediat la alt medic!