Aoleeeu, usurel. Asa am patit si eu si unii medici imi spuneau ca e otita medie externa, altii ca e dop de ceara, altii ca sunt nebuna.
Miroase a biscuite, a? )))
Daca ai avut otita medie externa RECENT e normal sa-ti curga ceva lichid de acolo, pentru ca ai luat antibiotic. Acum nu auzi ca e camera aia de acolo plina cu lichid. Cand se va scurge, o sa auzi din nou.
Urechea ta medie e legata de gat printr-o chestie numita trompa lui Eustachio. Aia s-a infundat rezultand otita. O sa curga lichidul pe acolo si la exterior si o sa iti treaca. Calmeaza-te...
Daca nu-ti trece in 2-3 zile si te doare, fuga la medic.
Pai nu am ce sa iti zic mai mult de atat. Tu ai trecut deja de partea grava a bolii, acum astepti vindecarea. Urechea se infunda si desfunda continuu pana la un moment dat cand ramane normala. O sa iti mai curga lichid. E logic. curge lichidul, se goleste urechea==> incepi sa auzi.
Pai Pufuleti nu ma doare urechea cand curge nu ma doare de loc doar pocneste si trece la loc auzul adica se desfunda urechea adica nu mai aud infundat i-am si mie id-ul meu plss sa imi dai mai multe intrebari cum ai patit tu ca eu sunt cam speriat de bombe id-ul meu este EL3M3NT2012@yahoo.com uite acum ati dau funda da sa imi adaugi id-ul in lista ta de mess id-ul EL3M3NT2012@yahoo.com plsss ajuta-ma zi-mi mai multe pe mess id-ul EL3M3NT2012@YAHOO.COM