| cookie14 a întrebat:

TPU, va rog imi puteti da un sfat? de o saptamana tusesc incontinuu. Ieri am venit la spital si m a internat. De cand a aflat tatal meu nu vrea sa mai vb cu mine, sa ma sune si e suparat pe mine. Ce as putea sa fac? Stau cu chestia asta pe suflet si chiar nu stiu ce ar trebuii sa fac...sora mea mi a spus ca azi a intrebat de mine si era fericit dar bunica mea mi a spus ca a fost suparat toata ziua... Si banuiesc ca o sa intrebati de ce e suparat pe mine. Spune ca e vina mea ca am umblat subtire imbracata si nu l am ascultat sa ma imbrac mai gros cand defapt am luat raceala de la colega mea de banca...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate o fi supărat de ceea ce se întâmplă cu tine, nu pe tine!
Lasă lucrurile așa cum sunt și stai liniștit/ă, că de stai agitat/ă nici efectul medicamantelor nu este cel scontat.
Sănătate!
Pa, pa.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Stai calma, ca parinte il ii inteleg atitudinea.
Iti vrea doar bine si sa iti inveti lectia.
Tu ai grija sa urmezi tratamentul recomandat si sa ai grija pe viitor.
Si tu cand ai sa fii parinte, ai sa intelegi de ce tatal tau era atat de "suparat"
O zi buna sa ai si multa sanatatehappy

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

El stie ca ai racit din cauza colegei tale? Si sa stii ca are si el putina dreptate, eu cand sunt imbracat subtire si nu e chiar cald afara, simt ca ma ia raceala cand ma pun in pat, apoi imi trece, doar daca nu e cineva prin preajma sa-mi dea virusu.

| Andreeas_Andreeas_1997 a răspuns:

Tatal tau este doar ingrijorat.si tata ar fi la fel daca as intra in spital.eu zic sa nu mai fi suparat ci fericit.acum poti vedea cine te iubeste cu adevarat si cine nu happy pun pariu ca zilele astea o sa treaca pe la tine.el te iubeste si e trist din cauza situatiei in care se afla puiul lui happy