anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

TPU, va rog sa ma ajutati! Am o colega foarte buna care are o problema-miroase foarte urat cam de vreo luna. Pana la urma mi s-a destainuit, mi-a spus ca problema este ca ii miroase foarte urat urina. Intr-adevar are dreptate, nu e chiar asa de greu sa iti dai seama. Ce se intampla? straight face De ce se ajunge sa emani un miros atat de neplacut de fiecare data dupa ce urinezi? Cum pot sa o ajut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Un examen sumar de urină și o urocultură poate spune ce se întâmplă de fapt.
Igiena trebuie făcută mai des, ori de câte ori merge la toaletă să se spele cu apă călduță și săpun lichid (are Ph-ul neutru), atunci când nu este posibil șervețele umede.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil are o infectie urinara. E cazul sa mearga la medicul de familie urgent si sa faca analize (pentru inceput sumar de urina si urocultura, dar si o uree si o creatinina serice).