Nu :@
stiu x(
da x(
tu crezi ca atatea :@
emoctioane ne ajuta
du-te la un medic dermatolog, unele alunite sunt cancerigene.
Te rog sa consulti medicu.depinde cat de mare era.si cum s-a rupt.de regula ruperea unei alunite duce la cancer de piele.acum nu se stie cum e in cazul tau dar cel mai bun este sfatul medicului dermatolog.ai incredere in el. fundoyy?
Se spune ca daca ti se rupe o alunita vei avea o boala rara deci du-te la doctor(sau se mai spune ca vei avea toate bolile )
Du-te imediat la spital si consulta un doctor! Poate ti se pare ca n-ai nimic pentru. ca nu sangerezi, etc, insa alunitele pot fi foarte periculoase, iar daca rana ta se infecteza, poti sa te astepti la orice! Daca nu vrei sa te alegi cu cancer de piele sau nu stiu ce afectiuni, asculta sfatul meu. In general trebuie sa ai grija sa-ti acoperi alunitele mai maricele, pentru a nu se expune la soare(alunita se mareste, decoloreaza-creste riscul de cancer la piele) sau pentru a nu le rani. :*
Nu excesul de alunite trebuie sa ne alarmeze, ci schimbarea sau modificarea aspectului lor.
Cele aparute la varsta adulta se pot incadra in riscul de precancere sau cancere cutanate. Traumatizarea sau ruperea unei alunite nu inseamna ca induce imediat aparitia cancerului de piele.
Uite si un site care s-ar putea sa te ajute:
http://www.sfatulmedicului.ro/......rmami_1397
Du-te repede la doctor pentru a nu complica situatia, doctorul este in masura sa iti spuna ce trebuie sa faci. Dar calmeaza-te, eu stiu pe cineva care si-a rupt alunita in timp ce se epila(era pe picior) si nu a patit nimic. Bafta si sa fii alta data atenta:*
___Enzo întreabă: