| alabala_3659 a întrebat:

Transpit in palme si la subrat in ciuda faptului ca nu am probleme cu glanda tiroida. De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| alabala_3659 explică:

Transpir *

| TiMan a răspuns:

Poate fiindca e vara? Chiar si oamenii normali transpira vara sa stii laughing

| Încrucişătorul a răspuns:

- E cald
- Faci exercitii (asta stii tu)
- Umbli prea mult in bataia soarelui
- Te imbraci in haine care nu-si au locul (ex. veste, blugi, fas)
- Nu purta haine negre

| RS4 a răspuns:

Toata lumea transpira mai mult sau mai putin. Pe zilele toride, organismul se raceste prin transpiratie. Imbraca-te cat mai lejer, si evita mersul in soare! bafta!

| 0vidius a răspuns:

Probabil ca ai o densitate mare de glande sudoripare si esti mai sensibila la caldura sau consumi multe lichide. Patologic vorbind hiperhidroza(transpiratiile localizate palmar, plantar, axilar) poate aparea prin 3 cauze principale: 1- prin stimulare simpatica( infarct miocardic, insuficienta cardiaca, embolii pulmonare si renale, cordul pulmonar, hipoglicemii, stresul emotional etc.) 2-hipermetabolism(hipertiroida, febra, leucemii, neoplazii etc.) 3-de diverse cauze(obezitatea, menopauza, droguri-morfina, excesul de cafeina, nevroze anxioase). Oicum du-te la un doctor pentru stabilirea unui diagnostic daca e cazul.

| alabala_3659 explică:

Chiar si iarna mi se intampla asta...o fi pe stare emotiva?laughing

| Tamiki a răspuns:

Probabil de la emotii. Daca nu, din cauza aerului sau a vremii. Am si eu o prietena careia i se intampla la fel, si mi-a spus ca de asta.

Întrebări similare