| Victoria18 a întrebat:

Trebuia sa imi vina menstruatia vineri si e deja luni si tot nu a venit... De ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil stres sau ai fost/esti racita.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vine cu fan curier?

| Violleta2022 a răspuns:

Ai luat in considerare ca Februarie a fost de doar 28 de zile?
Recalculeaza acum!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Stai liniștită, nu e nimic anormal. Se mai întâmplă, rar, dar se întâmplă. Și nu fiindcă ești răcită, ci pur și simplu, uneori îți vine mai repede, alteori mai târziu. Iar alteori la timp. Depinde de organismul fiecărei fete. Don't worry.winking

| lpavel a răspuns:

Nu ti-a mai intarziat niciodata? sunt de la dereglari hormonale nu trebuie sa-ti faci griji, doar daca nu ai facut sex neprotejat...

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Nastere usoara! sa-l botezi cu numele TPU.winking tongue Poate ca esti racita

| iamprettybored a răspuns:

Fluctuatii de la lună la lună. Este vorba de zile, nu de săptămâni, deci dacă nu ai alte simptome, nu te panica, mai așteaptă măcar 1 săptămâna. Mai ales dacă ești în primul an de menstruatie, este ceva obișnuit să fie neregulată.
Poate fi și din cauza unui dezechilibru hormonal, dar nu poți ști până nu te duci la doctor.

| Ensiferum a răspuns:

Ghinion... ai putea incerca totusi un test de sarcina...

| Itanul a răspuns:

Poate iti vine un bebe in loc.

| nimenisinimik a răspuns:

Vine cu CFR-ul, mai intarzie, csf?

| Briosacuafine a răspuns:

In cazul in care nu e vorba despre o posibila sarcina sau problema, poate fi doar o intarziere normala. Si mie imi intarzie uneori o saptamana sau chiar doua, desi am simptomele.

| pisicutaadorabila a răspuns:

Probabil ca e neregulata sau ai dereglari hormonale.