| LivingDeath a întrebat:

Trebuie sa ma descarc cuiva deci va rog ascultati.ma
De 6 luni ma confrunt cu o depresie si nu pot sa mai scap: depresie e ca cineva mi.a dat block pe facebook si nu am putut sa mai vorbesc de loc cu el crying cum as putea sa fac sa nu mai insemne asa mult cand incepe ma ingnora acolo?
De ce imi pasa asa de mult de porcaria asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Iti dai seama ce tragedie. Daca tu esti depresiva din cauza asta, sinistratii ce-ar trebui sa faca? sa-si ia gatu?

| giony54 a răspuns:

Uita de intamplare si ia un tratament naturist fara efecte secundare si care te ajuta sigur, Mega B Complex 3/zi, 1-1-1.Le poti comanda aici cu reducere de 10% http://www.mypurnutrition.com/products/mega-b-complex.

| ylakiztenurb a răspuns:

Daca iti place de el normal ca te doare cand te ignora.e fostul tau iubit sau doar un baiat de care iti place?