Nu, pentru rubeola nu se recomanda un regim alimentar deosebit.Hidrateaza-te si poti manca tot cea mancai si inainte.Stai 2 saptamani in casa asta este foarte important!
Da, regim special..Bei bere cat de multa, si fumezi 3 pachet de Plugaru la zi... ah, no, am glumit..nu trebuie nici un regim.stai in casa.numai bine >
Cam da : trebuie sa nu manaci ciocolata (preferabil de a manca fructe, suc, gratar), dar fara ciocolata!
Cand am avut eu doctorul mi-a spus ca nu e nevoie de regim alimentar, ci doar sa am grija sa nu ies pe afara sau sa ma expun la schimbari mari de temperatura. Bine, acum depinde foarte mult si de organismult tau si de forma de rubeola pe care o ai
Nu trebuie sa tii regim, din cate stiu eu, dar trebuie sa nu intri in contact cu persoane care nu au facut boala asta pentru ca se raspandeste repede mai ales prin aer rubeola
Da trebuie sa tii regim dar acesta nu este unul strict, incearca sa mananci mai putin sarat decat de obicei si cam atat, mie asa mi a zis medicul de familie
Dey_Deea_1995 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: