Bună.
Gura lumii slobodă!
Menstra vine între 12 și 14 ani, practică un sport pentru dezvoltarea fizică armonioasă!
Pa, pa
Nu chiar mai SANATOASE,
sanatatea depinde de ceea ce mananci, bei, in ce mediu traiesti, cat sport faci.
Fiecare corp e diferit, ne vine ciclu la varste diferite si ne dezvoltam diferit.
Ei haide nu iti fa griji uite incoace ea exemplu de la mine eu tot nu am avut sinii mari in clasa 8 dar nici menstruatie fetele de la mien din clasa aveau sinii mari si menstruatie apoi in clasa 9 au inceput sa imi creasca si menstruatie am avut daca nu am gresesc in mai si totul a fost ok doar ca la uele fete e mai tirziu. Ceva de memorizta fetele care s eincep menstruatia mai tirziu pot avea copii mai tirziu la cele mai devreme mai putini intelegi mai apoi cred ca asta nu e problema cea mai mare crede-ma vor creste toate la timpul lor succese!
Stai linistita, le vei avea pe toate la momentul potrivit. Nu toti avem acelasi ritm de dezvoltare, invata-te sa te accepti asa cum esti!
Buna!
N-am auzit de asa ceva. Fiecare organism e diferit. O sa te tot saturi de ciclu. Ai rabdare.
Nu e o regula. pana la 16 ani trebuie sa-ti vina. Iar sanii iti vor creste pana la 18 ani. Dar daca tii cure de slabire nu o sati mai creasca. Asa ca fa-ti toate poftele si dupa 18 ani poti sati mai remodelezi silueta. Crede-ma, stiu ce zic.
Cred ca din contra, cred ca nu e normal cind o fata se dezvolta greu, ne mai vorbind de sanatate.
anonim_4396 întreabă:
danyella12 întreabă: