| Eus3b1u995 a întrebat:

Tremur involuntar si sunt putin cam cald. Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Sincer,acum cateva saptamani, si eu am avut o problema asemanatoare, dar de alta natura(cu alt diagnostic). Aveam batai accelerate ale inimii, tremuram, eram cam calda si aveam o senzatie de greata.Am mers la medic, si am avut o lipsa de calciu si magneziu.Insa,in cazul tau, poate fi de la frica(daca iti e frica de ceva), sau daca iti e frig...Altfel nu imi explic.Mergi la un medic.Acolo te vei lamuri cu adevarat.Bafta! Sper ca raspunsul meu te-a ajutat!

2 răspunsuri:
| CryChristiAN a răspuns:

Detalii? Eu ma lupt acum cu anemia dar nu conteaza...
Frate, tremurul involuntar inseamna frisoane si daca esti ''cam cald'' inseamna ca ai temperatura.In concluzie trebuie sa-ti pui comprese cu apa rece si o sa-ti treaca.
Dar daca aveai frisoane si ti-este frig atunci trebuie sa te duci la medic.Iti doresc sanatate.

| teodora2799 a răspuns:

Cel mai sigur e ca ai gripa