Hmmm... asta nu suna bine, deloc... nu cred ca ai sa gasesti pastila pentru asa ceva, ai nevoie doar de multa ambitie, putere si sustinere din partea celor dragi. Primul pas ar fi sa recunosti problema.
Ce e aia apa de baut?
Poate ai băut apa din wc.
3 nunti, 2 botezuri si un majorat puse la un loc nu au atata vin cat duc intr-o luna
Cred că de la stres ai putea incerca sa iei antidepresive te va mai calma sau e ceva neurologic daveu zic că de la psihic este ai trecut printr-un stres puternic
Nu ma laud am cerut un sfat. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva
Nu lua pastile de capul tau, in primul rand nici nu sti daca te vor ajuta sau iti vor face mai mult rau, iar, in al doilea rand asa iti faci ficatul praf. Mananca acru, te mai ajuta, suna medicul, el iti va spune exact ce sa iei
Ficatu meu e la plinbare
Cred ca iti face cu mana si zici ca nu mai vine acasa
Cu mana nu imi face da cred ca imi vor face Familia cu mana. Infine povestea e lunga
Depinde ce simptomatologie ai, probabil ar fi mai bine sa te adresezi unui medic inainte sa iei ceva pastile... care crezi ca ar putea fi cauza?
Sa zicem ca nu prea stiu ce gust are apa
Tine de mult situatia, sau e doar ceva temporar?
A inceput acum 3 ani
Nu e ok sa vb in privat?
Hmmm... asta nu suna bine, deloc... nu cred ca ai sa gasesti pastila pentru asa ceva, ai nevoie doar de multa ambitie, putere si sustinere din partea celor dragi. Primul pas ar fi sa recunosti problema.