Creierul nu functioneaza in parametri si trebuie sa-i dai pastile colorate controlate de un medic vesel cu subler in mana.
Bipolar atunci cand te schimbi ca vantul [asemanator cu aia ce au Tourete sindrom], fara sa vrei instant: vesel trist maniac sau chiar alt om care vede lumea din roz in negru si fum iti da o floare acum si imediat ti-o smulge.
Nu am ma mental health disease
Bipolaritatea e un fel de depresie. Însă atunci când ești bipolar îți schimbi starile brusc. De la fericire la tristețe etc. Probabil știi deja asta.
Nu cred că afectează creierul și nu cred ca e gravă.
Însă Depresia este o afecțiune gravă. Mai ales dacă e foarte avansată.
Pai daca e un fel de depresie inseamna ca e grav.
Tulbularea bipolara este o afectiune rezultata in urma unui dezechilibru chimic din creier.
In creier, exista o zona care functioneaza ca un barometru al dispozitiei si care ne ajuta sa ne pastram starile emotionale in limite constante, prin reglarea neurotransmitatorilor (noradrenalina, serotonina si dopamina).
Pai si e afectat o buna parte din creier?
Scrie in raspunsul meu ce este afectat. De ce nu citesti si de ce nu gandesti ce citesti?
P.S. Mai cauta si pe net daca ai curiozitati. Acum poti cauta: Zona din creier responsabila de dispozitie.
Afecteaza viata de zi cu zi, asta este clar, pentru ca afecteaza somnul, gandirea, viata sentimentala, nutritia etc. Apoi din cauza dezechilibrelor create incepi sa fii afectat, mai intens, la nivel hormonal. Cand ai dezechilibre hormonale organele incep sa fie afectate si se instaleaza boli cronice.
In fine, repet: daca ai curiozitati cauta pe net sau inscrie-te la diverse cursuri pentru a afla raspunsurile. Exista cursuri scurte si la obiect care iti pot rezolva o gama larga de curiozitati. Te prezinti ca o persoana lenesa care doar se baga in seama pe-aici.
Stiu ca nu asta ai intrebat, dar continui sa intrebi multe lucruri si dupa ce primesti raspuns la intrebarile tale si traiesti cu senzatia ca suntem aici pentru a face conversatie (orice fel de conversatie). Nu prea esti genul cu care as fi dispusa sa fac conversatie.
De unde imi stii tu mie viata si situatia? iti garantez ca am mai multa vointa decat multi oameni, voi nici nu stiti ce e aia vointa, faceti mecanic munca, nu cu autocontrol daca nu cunosti, nu vorbi.
mafteiherohero întreabă:
Doub întreabă:
anonim_4396 întreabă:
SuntPrezent13 întreabă: