Iti recomand sa iei preventiv cateva tratamente naturiste cu ceaiuri pentru a vedea cum raspunde organismul. pentru mine au functionat. iti recomanda siteul: http://www.tratament-naturist.com.ro/Paraziti-Intestinali-Ceai-Naturist. Succes
Una la mana daca iei antibiotice nu trebuie sa iesi afara nici macar sa iei aer, daca ai iesit afara ai luat degeaba antibiotice
ia paracetamol sinus ai luat cred ca un virus
Pentru vindecarea sinuzitei cronice va recomand; inhalatii ( nu rideti) dar facute in felul urmator : intr-un vas puneti apa clocotita, putin musetel si inhalant de la farmacie. INSA ACUM VINE PARTEA INTERESANTA. Luati o pilnie (tolcer) puneti-o pe vas si apropiati o nara de virful pilniei. respirati acesti aburi. Avantajul este nu se irita ochii si puteti sta f mult. apoi schimbati nara. dupa doua trei zile osul sinusal care este un os poros elimina puroiul. NU ESTE O GLUMA. EU AM TRECUT PRIN ASTA am fost internat la fundeni, am facut 11 punctii frontale ( f. dureroase ) si nimic. Doar dupa ce am facut inhalatiile cu pilnia mi-a trecut. Un batrin dr de la spitalul militar din bucuresti m-a invatat. sunt 20 de ani de atunci si sunt bine mersi. Succes. Virgil