Pai in primul rand 30-45 de min de sport in fiecare zi este foarte bine! Pai un sfat ar fi sa mananci des dar putin, astfel iti reduci pofta de mancare dintre mese.Pai la 12 ani nu esti asa plinuta ce sa spun.Pt. 1, 65 si 50 de kilograme nu e mult.Si poti sa iesi mai des prin oras cu prietenele ..ca slabesti si din mers! Ideea e sa nu stai trandavita toata ziua pe canapea cu mancarea in fata.Eu iti urez bafta in ce decizie o sa iei!
Chiar esti mica pentru dieta Sportul este bun, insa tu ai 12 ani, intri in perioada de pubertate, este normal. devii femeie! trebuie sa ai solduri, sani, fund si toate cele. Daca practici sport te vei inalta si vei arata super. app..la inaltimea ta nu esti grasa eu chiar cred ca arati super bine. eu ma 1. 70 am 53 kg. ti se pare ca sunt grasa? Stai linistita!
Uite.....problema mea nu este ca am pus kg pe mine.Problema este ca am pus mult prea mule kilograme intr-un timp mult prea scurt.
Uite aici cateva diete care te-ar putea ajuta: http://divalife.ro/category/dieta
Bafta!