| edc a întrebat:

UGRENT! Prietenul meu este lipsit de putere, are dureri de cap, febra si varsaturi. A varsat de 3 ori in aceasta noapte... Nu stiu ce sa mai fac, imi puteti spune ceva remedii ca sa ii treaca sau ce ar putea sa aiba? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este bine să chemi salvarea, 112 apel gratuit.
Și mie îmi este extrem de rău!
Sănătate.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Dureri musculare, dureri de piept, respiratie grea? Probabil a baut ceva in exces sau de la caldura, ori o indigestie... la urgente sau suni la ambulanta.

| darrio2007 a răspuns:

Remediile se gasesc la medic.Nu aici.Mergi cu el la medic.

| edc explică:

Multumesc celor ca mi-au raspuns, ia trecut cu comprese reci, cred ca a avut insolatiehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insolatie? Sau o intoxicatie alimentara, etc. URGENT la urgente!

| VladGH a răspuns:

Nimeni nu va putea sa iti spuna cu exactitate ce are prietenul tau, poate sa otravit cu ceva sau a facut insolatie. Astea sunt lucruri diferite si au tratament diferit. Doar un medic care pune mina pe el poate sti care este remediul. Nu risca, plecati la urgenta.

| Shavoo a răspuns:

112!

| Ramona3766 a răspuns:

In loc sa mergeti la doctor, stati pe net sa puneti intrebari la care stiti deja ca o sa primiti raspunsuri de la persoane neavizate. Dar e bine ca e "urgent". Plina lumea de idioti...