blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Uitati ce folosim noi in mod frecvent in cosmeticele noastre :http://www.naturalist.ro/......-cancerul/
De astazi inainte cred ca o sa dau o importanta mai mare cand cumpar cosmetice. Dupa ce am citit articolul asta, am dat fuga la cosmetice, si in afara de vreo 2 produse, in toate se afla acest stabilizator. Am ramas uimita si de un produs pe care l-am cumparat ca pe un produs natural fara chestii de genul asta si pana si ala are paraben in el. Groaznic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si sa vezi in alimente ce porcarii se baga. Partea proasta este ca nu mai ai de unde alege alte alimente, piata este invadata de prostiile asteawinking

3 răspunsuri:
| JeSa a răspuns:

Nu prea ma folosesc de produse cosmetice, multa apa si sapun, in rest nu is adepta produselor cosmetice tongue; oricum iti multumesc pentru postare, voi tine conthappy de articol.
Sensei.BRO-----Andrei - asa este, iti dau dreptatehappy,,, mai ales ca ne dorim ca nu, mai tot timpul ne vom "lovi" de acele E-URI!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Peste 70% din componența unui produs cosmetic are la bază substanțe chimice, "ajută" la îmbătrânirea pielii.
Nu degeaba ne trezim cu fel și fel de boli și doctorii sunt orbi în fața lor, dar nu și a banilor în schimb.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parabenii au un rol important. Nu se poate fara ei. S-ar altera imediat produsul respectiv.
Nu parabenii sunt problema.
Incearca sa folosesti produse pe baza de ape minerale, daca te tine buzunarul, evident.