| Butterfly2110 a întrebat:

UItati de fiecare data cind am concert undeva cu corul ..intotdeauna se intimpla ceva ba sunt racita, ba sunt plecata, acum ba mi sa inceput problema aia a fetelor...ce e asta de ce intotdeauna se intimpla asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Esti mai ghinionista de felul tau, asa mi se intampla si mie de multe ori, dar iau viata asa cum este, n-am incotro.
Nu mai lua in seama orice, tu sa fii sanatoasa!
Te pup!

| Fresh a răspuns:

Este pur si simplu o coincidenta happy si eu am avut vreo 2-3 excursii la rand, in care tot timpul se nimerea sa ma doara burta (rau) laughing si radeau astia de mine ca mereu am probleme laughing pana a venit a 4-a excursie smug si m-am simtit bine laughing sunt doar niste coincidente asa ca nu mai baga de seama, pana la urma nu o sa mai ai nimic ^^ :*