| hoppam a întrebat:

Uite ce e, sunt baiat si am 14 ani. Am 66 kg si 1, 78 m si am grasime pe burta. Eu as vrea sa slabesc si as vrea sa imi recomandati un program de sport sau o dieta. Multumesc anticipat happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Piticotu_Raul_2001 a răspuns:

Nu te stradui cu slabitul pentru ca ai doar 14 ani traiesteti viata si mananca cat mai mult pentru ca va trece faza hormonala si nu o sa mai cresti de loc si mai mult ca sigur daca faci dieta o sa slabesti si o sa devi mai scund.

| Martin_Liliana_1998 a răspuns:

Salut hoppam..inteleg problema ta si as putea sa iti dau un sfat care sper sa iti fie de folos
am dat si eu ceva zile in urma de o asa numita dieta''dieta pe apa'' poti sa o cauti in google pentru a afla cum sa respecti aceasta dieta.
Aceasta dieta nu necesita anumite cerinte de sport..tot de ce ai nevoie este doar sa beai apa dupa un anumit orar.
Sper ca te-am putut ajuta.
Succes la slabire.