A...bine! Nu stiu daca minti numa asa ca sa ai de ce rade dupa aia. Nu stiu daca spui adevaru'. eu zic sa vorbesti cu mama
Sincer frate,du-te la psiholog,fara misto fara caterinca,du-te tata, cred ca ai dizabilitati psihice, imi pare rau sa te anunt! Fii atent 1. nu te mai juca sau uta la filme si jocuri cu vampiri, 2. gasesteti o preocupare! Bafta
Tu iti bati joc de noi?
e cea mai mare prostie pe care am auzit-o dupa un om care s-a ascuns intr-o valiza ca sa evadeze de la inchisoare ...
pai nu stiu cel mai indicat ar fi sa le zici parintilor sau sa mergi la un doctor. ai fi bun sa joci intr-un film horror cu vampiri (glumesc, fara suparare) ...
Eu cred ca te-ai uitata prea mult la filme cu vamiri! du-te mai bine la un medic, la un psiholog care sa-ti explice ce se petrece cu tine! se pare ca subconsientul tau e undeva intr-o lume a vamirilor!
Hă`?
Tu faci misto`? Oricum nu sti daca radem sau nu`.
Cauta-l pe ăla care te-o muscat` ...sau daca nu bea suc de rosii`. cine stie poate trece/.
Parerea mea... Du-te urgent la un doctor si mie tare greu sa cred ca acel tip era vampir sau ceva de genu' dar du-te la doctor sau incearca sa te stapanesti, spune-le parintilor tai si daca nu te cred demostreaz-o.Nu prea cred ca e bine ce faci...Comunica cu cineva urgent.Ooo si nu te mai uita la filme cu vampiri ca poate o fi si de acolo.Te rog asculta-ma ca nu glumesc.
Gata ma nu radeti du-te la un doctor sau vb cu mama ta poate se rezolva bafta
Medical vorbind nu este nici o boala cu transmitere prin muscatura care sa provoace dependenta.Incearca sa nu mai bei sange deoarece nu este bine poate fi infectat! Sa nu bei sange de la oameni, daca nu ai aceeiasi grupa sanguina cu acea persoana poti sa mori + daca are sifilis sau hiv sida etc le iei si tu . Du-te la un psiholog pentru a scapa dar prin autosugestie poti trece peste toate!
Nu stiu, eu daca as fi vamir, miar place, ca am colti si e misto, si ai abilitatea de viteza si a taree
Bună.
Ţi se pare credibilă povestea ta? Înainte să pui o întrebare stupidă pe TPU gândeşte-te dacă tu ai crede aşa ceva, apoi mai vedem.
Pa, pa.
Pai cauta-l pe cel care te-a muscat si afla ce s-a intamplat. Acum inceaca sa nu m-a bei sange e scarbos. Vorbeste cu parintii, dar eu in locul tau nu m-as duce la un medic ca cine stie ce ai si apari prin toate revistele. Mie mi-e putin frica de vampiri ca se furisiaza in spatele tau.
Ai hematofilie.Este o boală nemiloasă, care provoacă erecții și apoi poftă de apă din toaletă.
Spun asta pentru că faci panaramă pe net, dar în realitate ești un mielușel.
Dacă te-aș prinde în cartier la mine, în Berceni, te-aș sparge în bătaie și să vezi atunci sânge.