| милaя a întrebat:

Uleiul de masline.e bun pentru a fi amestecat cu otetul de mere pentru a scapa de celulita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Uleiul are rol de hidratare!
Pa, pa.

| Elsiane a răspuns:

Eu știu că uleiul de măsline nu ajută decât la creșterea părului și măștile de față, dar de celulita tratată de uleiul de măsline cu oțetul de mere nu știam, poate este adevărat, mai caută și tu pe internet.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! doar atat am gasit despre ulei de masline si otet de mere.
http://hobby-timpliber-frumusete-cosmetica.blogspot.ro/......-ulei.html
O seara buna:)
PS! de ce nu incerci tu, poate fi un nou remediu.

| Moonlight123 a răspuns:

Nu ajuta cu nimic decat sa hidrateze pielea. De celuita scapi prin mmult sport si intr-o perioada lunga de timp adica 2 3 luni cel putin insa vei avea si o musculatura beton.Alte variante pentru celulita: diverse creme speciale, recomand cea cu ardei iute (avantaje dispare repede celulita, nu este scumpa, dezavantaje : dupa ce nu mai folosesti crema celulita reapare) sau un salon specializat : avantaje dispare repede si pentru minim un an nu mai ai probleme si dezavantaje e putin cam scump

Întrebări similare