| Dizzydizz a întrebat:

Uleiul de masline in compozitie cu galbenusul se da la varfuri sau radacina?
Ms

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca te refreri la masca pentru par, se da pe tot parul, pentru ca tot trebuie reparat.Se foloseste masca inainte de spalarea parului si se sta cu ea pe cap cam 30 min(eu atata stau). Apoi se spala parul.

| dy a răspuns:

Se da exact ca vopseaua, adica intai la radacina(hraneste radacina) si apoi, cu pieptanul se intinde pe restul parului. Trebuie sa stai cu el cam 1/2 ora inainte de spalare! Face minuni! Succes!

| Barajag a răspuns:

Oul usuca parul, asa ca te sfatuiesc sa-ti faci o masca pentru par cu ulei de masline si miere, eu am incercat si sincer am parul foarte sanatos.Bafta!

| marsy a răspuns:

Eu stiu ca compoziti care este cu os se spala si incilceste urit parul! Mai bine da-te cu ulei de masilne, fara galbenus si la virfuri si la radacini.Pa

| ForbiddenLove a răspuns:

Pe lungimea parului dar nu la radacina :-D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un galbenus de ou cu ulei de ricin pentru radacina si un galbenus de ou cu ulei de masline pe varfurii. ulei de masline pus la radacina unge parul foarte tare...nu va recomand.