Da, intr-adevar ajuta. Il gasesti la orice farmacie si nu e foarte scump. Costa in jur de 3-5 RON (in functie de firma producatoare, gramaj si adaosul farmaciei). Succes si numai bine!
Bună.
Îl găsești la Plafar (centru de ceaiuri), o sticluță de 30 de ml costă 3/4 ron.
Aplici în fiecare seară pe genele curate, atenție să nu intre în ochi.
Pa, pa.
@mmeee79, iei putin pe deget si aplici un strat subtire. Daca vei aplica prea mult, iti va intra in ochi, si nu e tocmai placut/indicat. Succes!
Uleiul de ricin stimuleaza cresterea firului de par indiferent de zona (sprancene, gene, parul din cap). Se gaseste la farmacie la pretul de 7lei/100ml. Sper ca ti-am fost de folos
Da. E adevarat chiar le lungeste si le indeasa.Si il poti folosi pentru. mai multe Pt. neguri...
Da.De la farmacie
Nu stiu cu cat
Da uleiul de ricin esti bun si pentru gene, sprancene, par si unghii.
De la farmacie in jur de 5 lei:*eu am luat cu 3 sau 2 lei
Eu personal am folosit ulei de ricin pentru indesarea sprancenelor si m-a ajutat putin, se vede o diferenta fata de cum le aveam inainte.Depinde de fiecare in parte am avut colege care au folosit si nu le-au ajutat asta tine de genele fiecaruia, cat pentru gene nu am incercatdar nu are ce strica il aplici pe sprancene cu un bat curat de urechi si pe gene cu o pensula care nu o mai folosesti de la rimel. O diferenta se vede intre 1-3 luni max. si nu e scump in jur de 6 lei. funda?
Timmydi întreabă:
anonim_4396 întreabă: