| dragosnila233 a întrebat:

Umm... Salut TPU! Astăzi am o întrebare despre o boală care îmi da EXTREM de multă spaima! O să va povestesc mai întâi cum am aflat de ea:

Am auzit de ceva pe nume "Ice bucket Challenge", că cică dacă ai nu ştiu ce boală şi faci acest "Challenge" ai o reducere de 90% pentru tratament. Tratamentul ştiu că, costă 100 de dolari dar dacă faci "Ice bucket Challlenge" te costă 10 dolari. A da şi mai trebuie să provoci încă 3 oameni pentru reducere.

Ştiu aşa:
100 dolari = 332 lei
10 dolari = 33 lei

Din câte am citit pe net, boală se numeşte "Scleroză laterală amiotrofică" cunoscută şi că boală Lou Gehrig şi prescurtarea ALS... Sincer să fiu, nu prea am înţeles dacă mori de la boală sau când o faci sau de ce o faci... dar am auzit că este foarte NAŞPA! Şi am mai înţeles că bărbaţii sunt puţin mai des afectaţi decât femeile!

Dacă nu va-ţi prins ce trebuie să răspundeţi va spun acum:

Vreau o definiţie despre această boală şi o definiţie pentru "Ice Bucket Challenge", una mai uşoară de înţeles pentru că nu am mai mult de 13-14 ani că să ştiu. Sunt confuz. Vreau detalii şi nu ştiu pe cine să întreb!

Dau fundă pentru cel care a explicat cel mai bine şi are dreptate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ArthurKn a răspuns:

Nu, nu este obligatoriu sa donezi.
http://www.sanatateatv.ro/......iotrofica/

| dragosnila233 explică:

Si am uitat sa intreb: Este obligatoriu sa donezi?

| dragosnila233 explică:

Ipohondru dement