anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un amic mi-a spus acum vreo cateva zile ca simte o presiune deasupra urechilor, mai precis deasupra toartelor ochelarilor.Dar mi-a zis ca e o presiune mai puternica si ca e sigur ca nu e de la ochelari. ieri mi-a spus ca simte presiunea mai puternica si ca parca se indreapta pa lateral pana spre frunte. Isi tot ridica din sprancene ca sa imi explice. mi-a mai spus ca nu l-a durut capul decat cateva minute in unele zile si o durere abia sesizabila.
EL crede ca este cefalee de tensiune, dar totusi, ce altceva ar putea sa fie? Daca nu-i trece cam dupa cat timp ar trebui sa se duca la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
mira
| mira a răspuns:

Trebuie sa mearga imedit la doctor, mai ales ca vorbeste despre o extindere a presiunii.