| LidiaDora a întrebat:

Un baiat cu puța de 13-14 ce poate face ca sa fie si el mai dotat? Sunt bune alea cum le zice pompe, extensoare habar n-am? Creste sau nu? Intreb pentru un prieten laughing Ms

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Nu marimea conteaza, ci tehnica cu care este folosit!
Studiaza Kamasutra si foloseste cele prezentate acolo, asa cum recomanda!

| Alex1742 a răspuns:

Salut. Nu este posibil. Singura varianta este sa te duci la un estetician, care te poate ajuta in legătura cu grosimea. Lungimea, indiferent de ce ii faci, niciodată nu o sa o poți schimba

| literallythesamebruh a răspuns:

Ai nevoie de așa ceva la această vârstă? Mai așteaptă câțiva ani și poate vei fi destul de "dotat".

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poate sa o faca si de 25, daca nu stie ce sa faca cu ea degeaba...

| darrio2007 a răspuns:

Ori nu te satisface cum ai vrea? Numai chirurgical se poate.

| ClaRa91 a răspuns:

Ldia Dora ti-ai pus scula?

| Hyperion7 a răspuns:

LidiaDora e bărbat, bizar thinking

| ilovefemboyssimaimutoi123 a răspuns:

Alea nu merg. Foloseste Titangel!

Răspuns utilizator avertizat
| Simpatic a răspuns:

Asta cu un prieten e cliseica laughing

Ba iti era teama de aia dotati ba vrei unul dotat!

E discutabil, daca stai sa te gandesti la japonezi care au media mult sub romani si japonezele alea sunt niste "plangacioase" atunci pentru orice femeie care nu e Laura Andresan (recomand ascultat Laura Andresan-Muntele Venus laughing ) gen media romanilor o vor face sa simta.

Ma mai uit si eu ca neah de curiozitate, am vazut prin filme de astea deochiate foarte multi negri cu matarangi mari care le aveau degeaba nu puteau face nimic eu ele, de ce? e ca si cum ai avea 2, 40 metri si ar trebui sa sari garduri, unul de 1, 80 m atletic te face la toate probele
Cam asa sta treaba si cu cei prea dotati!

| LidiaDora explică:

Vreau raspunsuri. Nu raspundeti ca sa nu creada lumea ca ati folosit? laughing

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru LidiaDora):

Punctul G (unde se produce placerea maxima) la femei este o zona incretita intre 2 si 5 cm. Nu-ti trebuie o scula foarte lunga ci putina pregatire.

| Simpatic a răspuns (pentru LidiaDora):

Voi credeti toate prostiile din comert? acele pompe care creaza un vacuum cum ar putea sa iti lungeasca ceva ce depinde in primul rand de genetica si de alti factori asemenea?
Mai degraba se aplica principiul romanesc "de piele o tragi mai lunga o faci" decat acele pompe, escrocherii!

| relian a răspuns:

Nu creste nimic, nimic ce este in lume astazi ca produse, ca aparate, nu pot creste scula unui barbat.

Naiivi is f multi, cei care scot creme, pompe si ce mai spui, pe asta se bazeaza, pe naivitatea barbatilor, pe dorinta lor dea avea ceva mai mare, fac orice, doar doar leo creste ceva in plus.

Asa ca idee, am mai spus, sa iti maresti scula in lungime nu exista, doar in diametru, prin injectare de grasime, care se va resorbi dupa 8 luni.
Lungimea nu se poate mari, dar se poate mari chirurgical partea de afara, ce se vede.

Cu alte cuvinte, barbatu foloseste partea vizibila a sculei, laughing aia se poate lungi, prin tragere din interior cam 1 cm, nu stiu daca 2, asta trebuie vorbit cu chirurgu.

Astea is singurele posibile cauze in ce priveste scula unui barbat.
Este ea un muschi, dar se pare al dreacu tocmai asta nu creste laughing banui ca de ar creste, ar face dificil actul sexual, siar mari tot omu sculele de n-ar mai intra pe nicaeri laughing apoi ar las-o in pauza, sar micosoar, exact cum se intampla cu muschii, dar uite ca nu merge asa.

Deci omu sa isi vada de treab, isi iroseste timpul si banii aiurea.Sa poate sa si-o mareasca, sa isi puna prelungitor laughing am mai spus, tot la tine in alt mesaj.

Daca esti nemultumita de scula aluia, iti cauti pe altcineva, doar no sa stai asa, sa nu simti nimic, tu fata tinara si nelinistita laughing

| TheGentleman a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=ju3FnnV8acA

Acest material conține tot ce trebuie să știe despre această problemă

Însă este destul de costisitor

| LidiaDora explică (pentru Simpatic):

Nu prea nteleg de ce. Daca e prea mare care e problema? Miscarea e din sold.

| Simpatic a răspuns (pentru LidiaDora):

Daca e prea mare, aici vorbim de marimi exagerate gen +30 cm nu se va vasculariza cum trebuie si practic va fi semi-tare, deci degeaba cu alte cuvinte!
Marimea cea mai buna este in rangeul +15 cm maxim 20 cmwinking

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns (pentru literallythesamebruh):

Este fată, daca erai atent la nume.

| Analex17 a răspuns:

Eu cred ca poate sa faca minuni, daca se pricepe.