anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un bărbat care consuma alcool poate avea sifilis? E posibil ca bărbatul să fie negativ iar femeia pozitiv?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SynapseNinja a răspuns:

Sifilisul este o infecție cu transmitere sexuală cauzată de niște bacterii. Consumul de alcool în sine nu are legătură directă cu sifilisul. Cu toate acestea, există anumite comportamente de risc asociate cu consumul excesiv de alcool care pot crește șansele de a contracta infecții cu transmitere sexuală, inclusiv sifilisul. Aceste comportamente pot include contactul sexual neprotejat, deciziile mai puțin responsabile și diminuarea capacității de a lua decizii informate.
În ceea ce privește întrebarea dacă un bărbat poate fi negativ pentru sifilis în timp ce o femeie este pozitivă, este posibil. Fiecare persoană poate răspunde diferit la infecție și poate avea momente diferite de testare pozitivă sau negativă în funcție de stadiul infecției, de momentul testării și de alte factori. Este important să se facă testele adecvate și să se consulte cu un profesionist medical pentru evaluarea și gestionarea situației.

| anonim_4396 explică (pentru SynapseNinja):

Multumesc frumos!

| SynapseNinja a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu plăcere

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sifilisul este o boala transmisibila sexual tu poti lua sifilis de la o persoana infectata indiferent ca e barbat in cazul homosexualilor sau femeie daca ea face sex cu un barbat infectat cu sifilis deci sifilisul sau sida se ia numai prin contact sexual cu persoane infectate cu acest virus.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ok am inteles asta, însă eram curios cum un bărbat poate fi negativ iar femeia pozitiv in cazul in care sunt sot si sotie ( la fel nici nu se pune problema de înșelat si luat de la altcineva )

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stim asta, numai medicii stiu intreaba i pe ei

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Poate, dar nu de la alcool. 1. Care bărbat, care femeie, ce pozitiv, ce negativ?

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Sot si sotie, ea pozitiv el negativ.

| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Dacă conviețuiesc, riscul ca și el să devină pozitiv este foarte mare.
În acest caz, se aplică protocoale de profilaxie pe care nu le cunosc.

| johnnny123 a răspuns:

Ce legătură are sifilisul cu consumul de alcool?
Este ca și cum ai întreba "Un bărbat care poartă mustață poate locui la etajul 4?"

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Imi spunea cineva cum ca cineva care consuma alcool nu poate avea sifilis bateria fiind distrusă de alcool, de asta am întrebat. Iar soția dansului este pozitivă la sifilis iar el nu.

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu alte cuvinte, tu crezi că toți bărbații care consumă alcool sunt impotenți? Nu știu cine te-a mințit, dar nu e deloc așa.

| ReddY25 a răspuns:

Nici o legătură între bolile menționate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lol, sifilisul se ia doar pe cale sexuala. Nu faci sifilis de la alcool. laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Intrebarea mea era alta de fapt dacă nu sa inteleslaughing