| răspundtot a întrebat:

Un dentist aici? Am o problemă delicată: am un ciot de dinte jos care ar trebui scos. Nu l-am scos pentru că atunci când era dinte având probleme cardiace aveam interdicție la extracţii. Fiind ciot după ce l-am ciobit în ani abia dacă a rămas ceva. O mică freză fără anestezic merge, sunt convins. Am luat deja o cutie de medicamente pentru infecții dentare dar tot reapare. Vreau să-l scot dar ce pot face imediat după ca să nu mă infectez? Să chem ambulanţa imediat după extracție?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai probleme cardiatice, atunci mergi la medicul tau de familie si cere un bilet de trimitere /internare la o clinica maxilo-facilara!
Sunt singurele locuri sigure unde pot efectua anestezie si interventii sub control cardiac calificat.

| sierra1 a răspuns:

Poate mai iei și o amendă pentru apel abuziv

| Speranta12 a răspuns:

Eu am avut extracție la o masea de minte gigantica crescuta gresit peste alta masea. A fost o bataie de cap radacina ei cu tot cu dureri si puroi. Am fost la dentist si mi-a extras-o, cu anestezie. Apoi mi-a prescris reteta cu antibiotic. Deci pentru infectie, iti da dentistul antibiotic.

Si inca ceva. Am avut multe experiente cu cabinete dentare de nivel mediu, dorind sa salvez bani. Nu fa asta. Eu am facut asta si mi s-a gasit dupa ani puroi sub plombele pe care mi le-au pus, fiindca nu m-au curatat bine si nu si-au facut treaba bine.

Asa ca mereu cand ai probleme grave de infectie si mai ales ca ai si probleme cardiace, alege intotdeauna un cabinet dentar de top. Cu toate ca costa putin mai mult, merita. Cauta cabinete in orasul tau in functie de reputatia si popularitatea lor in oras, in functie de numarul de likeuri si de recenziile bune de pe Facebook si google, in functie de tehnologia mai avansata pe care o folosesc.

Sanatate!

| răspundtot explică:

Legat de interdicția la extracţii și dacă făceam carii, trebuia să iau un augumentin căci orice rană poate ajunge direct la inimă și să mă infectez mai rău. Asta e explicația nu știu cum se cheamă condiţia. Sper să-mi răspundă doar dentiști sau din proprie experiență