| Mt34 a întrebat:

Un dinte se ține într-o așchiuță de rădăcină, cum îl scot? Nu pot dacă trag de el

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Cu ajutorul limbii, impinge dintele pana se ma desprinde putin,
Apoi spala bine mainele si misca dintele stanga -dreapta -sus jos pana cedeaza, Clatesti gura cu apa sau ceai de mustetel.Va curge putin sange, dar iti trece.
Primul dinte al piticului vecinei mele i-a cazut intr-un mar.Ne-am bagat amandoi in pat si am luat cate un mar, Dintr-o data s-a oprit si a inceput sa planga.Ii cazuse un dintisor, Am mers cu el la baie, am recuperat dintele, l-am ajutat sa se clateasca. Avea 5 ani.
Daca vorba de un dinte de,, lapte'' nu trebui sa amani ca daca dintele nou va apuca sa creasca, nu vei avea dantura frumoasa!

6 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă nu ai curajul să-l scoți dintr-odată, atunci mișcă-l încetișor (de la stânga la dreapta, inainte/inapoi, chiar și prin miscari rotative), fiindcă până la urmă va ceda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia o ata, si la un capat, legi o bila de bowling, si la celalalt capat legi dintele. Ii dai bila prietenului tau sa o arunce, si astepti. Dureaza o milifractiune de secunda laughing

| Mt34 explică (pentru anonim_4396):

Am nevoie de un răspuns serios

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mt34):

Ai mei imi legau o ata, si trageau de ea, sau o legau de usa.
Am ramas traumatizat cu asta laughing)))

| ngllllll a răspuns:

Inchidi ochii si traji tari di el.

| Idk_Alle_1985 a răspuns:

Incearca sa tragi repede de el ca iese