| adria1967 a întrebat:

Un ficat bolnav poate impiedica evolutia unei sarcini?
tgo 48
tgp 57

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da. Depinde ce boala hepatica ai, trebuie sa ne dai mai multe detalii. Analizele pe care ni le-ai dat sunt foarte aproape de valorile normale, daca doar ele sunt modificate, nu vei avea probleme cu sarcina. Dar daca ai hepatita cronica, de exemplu, trebuie neaparat sa vorbesti cu un internist si un obstetrician inaint de a ramane insarcinata pentru a evita riscurile si a avea o sarcina normala si un bebe sanatos.

3 răspunsuri:
| roxi_8971 a răspuns:

In primul rand trebuie sa te duci la doctor daca esti gravida, daca ai probleme cu ficatul e bine sa-i spui doctorului el este cel mai in masura sa itiraspunda la intrebare.Multa sanatate.

| adria1967 explică:

Eu imi doresc f. f. mult un copil. In anul 1988 am inceput investigatiile si concluzia a fost ca eu am trompele infundate. La operatie mi s-a gasit intr-o trompa "ceva in putrefactie" rezultatul a fost sarcina tubara". La 2 saptamani dupa operatie am repetat histerosalpingografia si stupoare trompele s-au infundat din nou. Am facut instilatii si alte tratamente, rezultat zero. In 1997 m-am decis sa fac o noua operatie la alt medic (laparoscopic) la nici 3 saptamani dupa operatie la histero. s-a descoperit ca trompele erau tot infundate. De ce oare cauza? posibil o infectie interna ce analize ar fi trebuit sa fac in plus oare? In 2004 m-am decis sa merg la dna Valentina Garlea din Iasi (daca ati auzit de ea) are puteri paranormale dansa mi-a raspuns la intrebarea mea daca o sa am copii? Cum ma gandesc sa am copii cand ficatul meu nu functioneaza nici la jumatate din cat ar trebui? mi-a spus ca se trage de la un tratament cu "prednison". Eu mi-am amintit ca prima data cand am inceput investigatiile pentru sterilitate dnu dr. mi-a prescris pe langa alte medicamente si prednison la iesirea din spital sa-l fac acasa tratamentul si sa revin dupa 10 zile la control. O dra"stagiara" mi-a inmanat reteta si a omis sa-mi spuna ca trebuie sa mananc fara sare cat timp fac tratament cu prednison, imi amintesc f. clar cand am revenit la spital mi-a prescris in continuare tr. cu prednison si atunci mi-a spus sa mananc fara sare dar cand i-am spus ca acasa am mancat sarat a ramas super mirata, a facut o fata de am crezut ca mai am putin si mor. Revin la Valentina Garlea dumneaei a insistat sa-mi fac analizele pentru. ficat si intr-adevar am descoperit ca gamma era mai mare decat normal si TGO; TGP; COLESTEROLUL, dar am facut tratamente naturiste pe care mi le-a prescris ea si acum au ramas doar cele 2 analize mai mari decat normal dar mai mici decat erau acum 5 ani. Va multumesc pentru. rabdarea de care ati dat dovada citindu-mi explicatiile. Si o rugaminte mare la persoanele care pot sa-mi dea un sfat cum sau ce ar trebui sa fac sa raman insarcinata? exclus VITRO lipsa finante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tgp 35. 00 u/l b 40 f 40