In Bucuresti nu cunosc, dar trebuie sa fie macar unul.
Cel mai vestit e in capatul opus al tarii (Timis- Masloc).
Cunosc si o tipa din Brasov, ne-a ajutat cu indicatii pretioase in ce priveste injectiile pe baza de vasc. Bunicul nu putea fi transportat la un astfel de medic.
Macar sa pot lua legatura, ma poti ajuta?
am o problema mai degraba foarte penibila decat grava, te poti uita la ultima intrebare la un raspuns am spus acolo. medicina nu recunoaste problema mea, in special gastroenetrologii desi sunt oameni care mai au avut sau mai au asta, sunt rari intr-adevar.
(romedic-miros corporal urat) sau poti cauta in engleaza pe google sau Youtube ''fecal body odor'' :/
mi-a mancat 2 dintre cei mai frumosi ani, as fi foarte recunoscator daca ma poti ajuta.
Cel din masloc nu discuta cu tine decat fata in fata. IAr cea din Brasov, nu stiu exact cat de buna e, si nici ea nu face terapie prin telefon.
La tata a trebuit doar sa ii explice ce injectii sunt recomandate pentru boala bunicului, si s-a rugat mult de ea. A zis ca nu face asa ceva prin telefon.
Eventual poti sa ii scrii un mail detaliat, in care sa ii explici problemele. IAr daca crede ca te poate ajuta, fie ii platesti o consultatie, fie mergi la ei la BV. In Bucuresti nu cunosc pe nimeni, sorry. Mai ales vreunul bun cu adevarat.
Imi poti da mailul ei, pana acolo ma pot deplasa, macar sa poata ea sa ma ajute. sau un link al site-ului daca are.
Http://www.doinahealthcare.ro/biorezonanta.html
dar sunt sigur ca astfel de cabinete gasesti si in Bucuresti, nu merita drumul.
Nu există homeopați buni. Absolut toți homeopații sunt niște șarlatani pentru că homeopatia însăși este o șarlatanie care se dă drept "știință".
Homeopatia a fost "inventată" în secolul XVII de un anume Samuel Hahnemann, și are la bază un principiu complet neștiințific cunoscut sub numele de "like cures like".
În traducere, se bazează pe ideea (greșită) că ceea ce produce anumite simptome, le poate și vindeca. Cu alte cuvinte, otrăvirea cu plumb se poate vindeca cu o soluție cu o concentrație foarte mică de plumb, o iritație provocată de iedera otrăvitoare poate fi vindecată cu o soluție diluată de iederă otrăvitoare, și așa mai departe. Nimic mai departe de adevăr.
Mai mult, homeopatia susține că cu cât diluezi mai mult ingredientul activ dintr-o soluție, cu atât mai puternic devine medicamentul. Drept urmare, ceea ce vând homeopații de astăzi este apă sau zahăr la preț de medicament.
Majoritatea "medicamentelor" homeopatice sunt marcate "30C". Ce înseamnă asta? Înseamnă că acestea conțin o unitate de ingredient activ diluată în (100 la puterea 30) unități de diluant.
Adică o concentrație MAI MICĂ decât ai obține diluând o picătură de ingredient activ în oceanul planetar.
Îți garantez că 100% dintre oamenii care susțin că au simțit efecte pozitive ale unor tratamente homeopatice sunt doar victimele unei combinații de înșelătorie și efect Placebo.