| ZzOoZzOoleRo a întrebat:

Un mic ajutor va rog crying Am avut pe fata acnee si m-am dat cu o crema mi-au m-ai trecut din ele numai ca am schimbat crema (era tot de la aceeiasi firma ).Ma pisca cand ma dau pe fata si am pielea aspra si rosie.Dar imi trece acneea? Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Estera123 a răspuns:

Daca e astra si rosie inseamna ca te iriti, ceea ce nu e bine. Poti folosi Uleiul de argan sau Crema cu ulei de argan si Sapunul cu Ghassoul de aici http://shoppingarea1.blogspot.com/. Sunt natural, nu au de ce sa te irite, iar sapunul este special pentru acnee si pentru urmele lasate de acnee.

2 răspunsuri:
| my23ro a răspuns:

De ce ai schimbat crema?
Nu mai folosi o crema care iti usuca excesiv fata.

| zaharelstef a răspuns:

Simplu apucata si fa sex ca de la hormoni iti apar cosuri!laughing)))) nu acum serios ar trebui sa consulti un dermatolog happy