Da, poate afecta si sanatatea unui copil si cea a unui adult si depinde mult de ingrediente. Listeaza ingredientele si mai vorbim.
Este complet nerecomandata folosirea odorizantelor de camera in casele in care locuiesc copii sub 7 ani, batrani, bolnavi de inima sau de plamani.
Principala problema este ca odorizantul contine tot felul de substante chimice care dau alergii si iritatii ale cilor respiratorii. Copilul ar putea face astm bronsic, rinita alergica, bronsita astmatiforma. In plus, nu stii exact ce contine, unele odorizante contin substante cu risc cancerigen. la un adult, concentratia absorbita e mai mica (se distribuie la un corp mai mare), dar la un copil se pot atinge usor doze periculoase.
Teoretic da. acel odorizant contine o multime de substane alergogene, si exista un risc, ca, copilul tau, sa fie afectat de asta, si sa dezvolte ori o alegie la elementele acelui deodorizant, ori chiar un astm alergic, sau chiar mai rau. Din cate stiu insa, sansele sunt destul de mici.
Vrei un raspuns mai detaliat? sau ajunge daca da, atunci da un mesaj private, sau chiar aici, si o sa detaliez.
Nu cred... mie una logic are fii sa nu ii faca absolut niciun rau! Rolul lui este de a da un aer curat, fresh camerei/locuintei.Totusi ai grija sa alegi unul care sa aiba un miros usor, floral nu unul puternic care ar putea fi puternic mirositor pentru micut.si ai grija ca locul unde sta micutul sa fie cat mai aerisit.
Cred ca poate face alergie, chiar astm. Poate ar fi bine sa intrebi medicul pediatru.
Nu cred sa afecteze, sa nu fie la nasukul lui si sa nu. i vina direct in gurita, mai ales daca e la distanta de bebe si pus din jumatate in jumatate de ora...nu are ce sa fecteze.
Mario1996 întreabă: