| brokxy a întrebat:

Un om a murit dupa ce a stat treaz 12 zile. Ca s-a uitat la un meci de fotbal ceva mai lung. Liga nu stiu nu ma pricep. Dar un coleg de-al meu a zis ca nu a dormit 2 saptamani. E posibil?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da, lipsa somnului nu mai ajuta la functionarea corecta a organismului si cedeaza prin obosire neavand putere se opresc functiile vitale. La o masina daca nu ai baterie sau combustibil nu merge o poti considara moarta. Au fost si cazuri de moarte prin masturbaré, unu de 68 de ori si altul nu mai stiu 70 si ceva una dupa alta.

| Bondarel99 a răspuns:

Pai s-au facut experimente si cel mai mult a stat cineva treaz in jur de 15 zile. Dupa experimentul asta, oamenii s-au imbolnavit pentru ca iti distruge organismul. Dar fiecare om e diferit, depinde si ce probleme de sanatate aveau dinainte, depinde de imunitate, unii pot sa duca mai mult altii mai putin. Prietenul tau mai mult ca sigur minte, zice asa ca sa se dea mare.

| doctorandus a răspuns:

Nu cred ca e posibil. Dupa circa doua saptamani de nesomn se moare. Poate a dormit fara sa-si dea seama, de ex. a stat in pat si a crezut doar ca nu a dormit deloc.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sigur ca e posibil. Si eu zic ca nu am dormit 3 saptamini. E foarte posibil sa zici ca nu ai dormit si 20 de ani. Ceva mai putin posibil e sa fie si adevarat...winking

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mi-e greu sa cred. Eu sunt obisnuita cu noptile albe si totusi, dupa 40 si ceva de ore ma simt slabita, lesin, am avut si halucinatii cand am stat mai mult de atat. Colegul tau daca nu dormea 2 saptamani, era leguma sau mort de mult. Sau e vampir. Intreaba-l ce a supt.

| ForeverAlone97 a răspuns:

Reziști 2 săptămâni pe dracu, deja pe la 90 de ore începe să-ți cedeze creierul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa zica, dar imposibil sa faca.

| GirlOnline81 a răspuns:

Nu, nu este posibil. Altminteri ar ocupa un loc in cartea recordurilorwinking.