| AnonimGirl a întrebat:

Un om de la ce poate face infarct?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| eXtreme21 a răspuns:

Buna! Poate face infarct si atunci cand primeste o veste proasta sau sufera un soc ceva, sunt multe cauze care pot determina producerea infarctului. Sper ca am putut sa te ajut.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Natashha a răspuns:

Din cauza grasimei acumulate excesiv...si altele

| degetel789 a răspuns:

Pai,frica, emotii, vesti rele, atat stiu

| Cryssu17 a răspuns:

Daca are probleme cu inima (in cazul batranilor) cel mai des este din cauza unei sperieturi groaznice!

| MariusMarius96 a răspuns:

De la aceasta intrebare laughing, am glumit, nu acum depinde in general de la stress sau daca este predispus poate face instantaneu fara motivwinking

Răspuns utilizator avertizat
| AnonimGirl explică:

De la suparare se poate face infarct?

| DARYA_4917 a răspuns:

Infarctul se face de la primirea unor vesti nesteptate,in general vestile rele.O vecina, a aflat ca baiatul ei se bate undeva in zona si cand a aflat a fugit imediat acolo, insa nu a mai ajuns ca pe drum a facut infarct si a murit.Probabil ca gandul ca baiatul ei este in pericol a cauzat infarctul.Sunt niste stari pe care nu le putem controla.

| Crucified a răspuns:

Stiu ca si de la caca se poate face infarct. laughing